keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kohtaamisia

1. Terve Hilla, mitä kuuluu? No, potkut tuli, ulkoistivat kaikki rumat, lihavat ja vanhat. No sepä ikävää kuulla. Mitä sinulle sitten? No kenkää tuli kans, tosin hieman eri perusteilla. Jaa- as, ei kyllä uskois... Jaa no, hyvvää päivän jatkoa, jatkanpa tästä kuntosalille. Ku on tuo kuukausikorttikin.

2. Pittäis Väinö-kulta alkaa rapsuttaan pihamaata. Huonot energiavirtaukset menossa. Siitäkö sohffan pohjalta ne ovat havaittavissa?  Eikö tuntuu siltä. Ostin sulle pari viikkoa sitten fiskarssin paremmat työhanskat. Taitavat olla autotallissa puhtaina. Joo, niiden rikkinäisten haravojen vieressä. No eihän me sitten voida haravoida? Ei niin, tuu tähän viekkuun...

3. Vietän hiljaisen tiedon päivää. Jaa, miten? Katselen taivaalle. Muistakko, miten nuorempana katseltiin yhdessä? Niin tehtiin. Näetkö tuon pilven? Muistuttaa aivan jätskitötteröä. Niionniin. Hei, entäs tuo sitten...

4. Kaunis päivä. Ukrainaan saatetaan hyökätä. Lupasi 10 astetta ja aurinkoista. Rajalla 10 000 miestä ja sata tankkia. Ei tuulen virettäkään. Reagoituuko Nato? Iltapäivälle pari tippaa. Kumut kuuluu Suomen puolelle, jos tykit alkaa laulaa. Hyvä päivä, hyvä päivä.

5. Ostetaanko uusi paistinpannu? Siltäkö näyttää? Joo, tään vanhan voisi raijata ulkogrilliin, valurautanen kuitenkin. Niinpä, pyydetäänkö Rahikaiset grillikauden avajaisiin?  Loisto idis. Voitais tehdä jotain idänhässäkkää...Avotulella, tohon valuraudalle. Joo, on se kuitenkin niin hyvä pannu. Vois hangata putipuhtaaksi, niin näyttäis ku ois uusi.

6. Oon facebookki lakossa. Semmosta oot alkanut puuhaan? Pitääköhän lakko, onko vierotusoireita? Alotin tunti sitten. Vähän vapinaa, pari tuntia aattelin olla. Iltasella kuitenkin haluttaa jo lukea, mitä mielenkiintoista on ihmisille tapahtunut. On pitkä aika, oon hengessä mukana. Voit sitten lukkee, mitä mullekkin kuuluu. Nyt moii.

7. Tämä on parempaa, osta tämä. Mielipidemittauksissa nousi kärkeen. Tään K-Kaupan omassako ? Niin kai, näitä ei oo Hesan yhdessäkään kaupassa enää. Miksei? Se partasuti julkkiskokki pyöräytti tästä kastikkeen kotikokki Hertta ohjelmassa.. Mistä se sitten kertoo? En minä tiiä, älä kysele noin vaikeita! Otan ton vihreäpurkkisen kuitenkin, jos vaikka nousisi kärkeen ensiviikolla .

8. Miten Ukrainan tilanne? En tiiä, mulla on pizza uunissa. Eikö kiinnosta? Kato itte uutisista, en halua polttaa pitzaa... Taitaa olla vaiheessa.... Tuu syömään.

9. Maanantaista selvitty. Paneskellaanko? Ai, noin niinku maanantain kunniaksi. Juu. Oliko rankka påivå? Juu u. Mee kuule juoksulenkille purkamaan paineita. Otetaan illalla romantiikalla, jos jaksetaan.

10.Oon perehtynyt liharuokiin ja sushiin. Nyt mielenkiinnon kohteenani ovat kalat & savustus. Mites sulla? Lenkkimakkara ja laiskottelu. Sohva on jo muotoon ajettu. Pirkka sinappia tulin hakemaan blöön päälle. Ovat piruvie lisänneet lihapitoisuutta ja sitä saa nykyään lightinakin. Pitää olla tarkkana näiden kanssa. Niin pittää.

11. Alotin uuden harrastuksen. No minkä? Ilmajoogan. Ookko tullut homoksi?  Ei mitään, on mullakin punainen paita. Näytäppä. Joo o, oho, sulla o rintakarvoja tossakin. Auts, tökkäsit sitten sormella, sattuu. Voin puhaltaa. Puhalla taikapölyä. Sä oot niin ilmajooga!

12. Mulla o kriisi. Mikä? Identiteetti. Ei oo paha. Ai eikö.. En näytä enää 30seltä. 50seksi olet kuitenkin säilynyt aika hyvin. Ei tunnu siltä enää, niinku nuorena tyttönä. Tiiätsää?  En. Oon ollut Me -naiset ja ET-lehden tilaaja jo vuosia. Tiedätkö mitä ET tarkoittaa?  ???  Et tule takaisin. Hah hah, huono vitsi. Mennään sherrylle. Mie otan siiderin. Majakkaan, siellä on söpö tarjoilija poitsu.

13. Käänny rauhassa, suu auki otat vielä happea ja potku siihen perään. Noin, noin, anna mennä. Liukuu liukuu. Missä happi, missä?  Oli raskasta, makkarajalat. Ja niinku ennen vanhaan oltiin notkeita rottia. Oot muuten aika piiska vieläkin. Kissa susta ei oo mihinkään kadonnu, suorista toi uimalakki. Saunan kautta. Tillaa cola pöytään, niin palataan menneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti