sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Laihduttaminen

Laihduttaminen on mukavaa puuhaa. Saa käyvvä vaa`alla monasti mittauttamassa ihteä. Astella puntarille höyhen askeleilla. Jospa tällä kertaa tärppäisi? Miten minusta on tullut näin iso, vaikka ennen olin pieni ja kauniin / komean huomaamaton. Pohtia millä tapaa ja mistä sarvesta aloittaa väännöt. Voipi ostella mömmöt / mämmöt / hämmöt ja buukkendaalit.

Hankkia itselle oma persoonallisuusRaineri, joka pitää huolta pakaroiden oikeasta kulmasta ja kyykyttää sinua niinku pittääkin. Yhdessä ähkimme läskeistä eroon ja lyömme lopuksi ilmaläpsyt. Olimme hyviä tänään, mutta huomenna on uusi päivä. Jos rahaa roskan verran tai itserispektii, niin voi soittaa Jutalle tai Bull Mentulalle. Minäkin haluaisin tollaiset pääkallopoimut ku sulla, entäs se 9 viikon treeniohjelma täsmäävillä aterioilla?

6 kiloa on tippunut 3:ssa kuukaudessa. Minulla oli takapersuksessa hyvät poimut, joihin kaikki housut mukavasti asettuivat. Ei tarttenut vyötäkään ja mahakin sopivasti kiristi nappeja etupuolelta. Olipa mukava olla. Entisen pakkipuolustajan persus, jolle jäi takatukka ja nuuska. Nyt sitten kaikki housut lähtee tippumaan painovoimaa kohden. Joutuu vaatekaupoille ja kalliiksi tullee.

Pyörällä tullut hinkattua. Harmittaa vietävästi Joensuun Niinivaaran jyrkissä ylämäissä, kun tiukkapyllyne fitnesshirmu pyyhkäisee ohi. Jotta on Jutta tai saa käsipuoleen nykyisen menestyvän kiekkoilijan, on monta mäkeä poljettava vielä yksin.

6 kiloa iloani on lähtenyt luomusti. Sisäisestä Sarasvuodosta tehdä ihrakasoille jotakin. Sisäinen on ulkoista ja ulkoinen sisäistä. Ei nolla, olin unohtanut miten hyvä mieli tulee, kun kroppa alkaa tuntua omalta. Nuorempana kuitenkin juostiin kiusanteon jälkeen karkuun, eikä jääty koskaan kiinni. Samaten, kun nuoret naiset aiheuttivat hämmennystä rinnan alalla ja alapäässä, peilistä katsottuna hauislihakset kasvoivat tasaisen varmasti. Paras kaveri ja kroppa eivät koskaan pettäneet.

On komppaavampi olo. Aamun jalka kepeämpi. Kehon pienliikehdintä vilkkaampaa. Hitaat, pyöreät, laiskan lepposat liikkeet jääneet takamaastoon. Mieli, tuo päivän meili, toimii terävämmin. Kohta lähden urkkakauppaan, ostan tragikoomisen trikoon, joka puristaa cocoon. Paremman pyörän, joka ei kalpene ylämäissä. Ilmanvastusta leikkaavan tuulipuvun. Täsmäruokailupaketin ja vauhtilasit.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti