sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Day one

Havahdus Hawannassa. Ensimmäiset kuukautiseni alkoivat. En tarkoita naittentauteja, enkä vaivoja, vaan sitä, että vuorotteluvapaani alkoi. Tänään on ensimmäinen päivä. Vuoden päästä on kaikki sitten ohi ja kysymys ; voiko vitutukseen kuolla, on aiheellinen ( sitten joskus hamassa.)
En ole paljoa tästä huudellut. Naamakirjassa kuulun hiljaisten seuraajien joukkoon. Mietin ,miksi tuokin on ystävissäni ja miten sen voisi poistaa?

Tein nyt poikkeuksen ja julkaisin plääniä jonkin verran. Ei sieltä liian paljoa mitään kommentoitu. On itseltä pois. Kansakunnan kirous, meiltä on otettu aina liikaa pois.  Otettu on valo, lämpö.  Sisämaata ja metsää, jossa persjalkaiset juoksevat varvikkoa pitkin pakoon,väistellen naapurin nuolia. Turkkulaisia ei lasketa, pitkäkoipisia veneeseen nousijoita, jotka edelleenkin puhuvat jotain kaupankäynti murretta.  Historia luotu kahden iso egosen naapurin alla, joista ei vieläkään  kovin paljon hyvää sanoa voi.

Annettukkin on, etupäässä luoteja ja juonittelua.

Seuraavat muutokset tapahtuneet minussa aikavälillä 20.12 - 29.12.2013 (aloitin aluksi joululomilla):  Yöuni lisääntynyt 1 tunnilla ja weskissä ramppautuminen jäänyt kertaaseen. Leposyke tippunut 72een.  Joulukuun alussa pomppi viel jatkuvasti över 80:tä.  Helpotuksen tunne, henkinen huohahtuminen.  Ei tarvitse hypätä suorite pyörään ,alepan kassien hakatessa kylkiin. Jatkossa huojuu eri kassit alapeltiin.  Olen aina osannut oleentua, vain olla, tekemättä mitään. Humanbeing = ihmisenä oleminen, ei humandoing, vaikka se nykyään unohtuukin tässä suoritteiden keskellä. Nii, uutisia en oo välittäny enää seurata. Tein aikoinaan testin; nauhotin vhs kasetille uutisia vuodelta 85 ja digiboxille vuodelta 05. Totesin samankaltaisuuden; jossain joku rättipää räjäytti pommin, ampu toista ja tähtäsi kolmatta. Kohta tulee lama tai sen on jo tai kolkuttaa ovelle. Politiitikko vakavailmeinen kertoo ennusteista ja säästön vajeista. Oletusarvoni on, että 2015 ei mikään ole paljolti muuttunut. Mihin minä tarvitsen tätä negatiivistä dataa?

Mites pärjäät, mistä gäspä & massit ?  Kysyy se, joka tästä kuulee. Kysymys, joka tulee kaikkien mieleen ekaksi.  On huulilla. Ei ihmetellä, pakahdutko onneen? Käveletkö paljain jaloin aamukasteessa. Tai , mitä teet?  Teen teen puolilta päivin, tekemättä, liputan sitä ja nautin silmät kiinni.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti