maanantai 18. heinäkuuta 2016

haukata pala maanantaita

Ystävän soitto; kertoi olevansa huolissaan minusta? Minusta, siis. Blogikirjoitukset olivat muuttuneet liian negoiksi. Kerroin, että sellainen maa Suomi on. Negatiivinen myy ja tiedottaa. Katsoppa uutiset ja laske lehdistä positiiviset otsikot. Ei suomalainen jaksa kokea liian positiivisiä fiilareita, sellainen alkaa vituttamaan kanta-arkistossa. Mitä nuokin nyt; luulee, olevansa, tekevänsä, ajattelevansa, tulevansa, menevänsä jne... Olemme hetken hurmos lapsia. Rakastuminen, rahallinen sattuma tai naapurille tapahtuva epäonni nostattavat hetken sallittua mieltä. Humaltumisesta ei tässä yhteydessä puhuta. Muu aika vuodesta menee pohtien, katsellessa ja kumppanin kanssa.

Voidaan kaikki ryhtyä Elastisiksi. Lauletaan pitkät päivät onnen täyttymyksistä, miten fiiliksissä myrskytkin jotakin. Ketä positiivisiä voisin nimetä? Tämä tämä vanha rouva, joka vetää jumppaa edelleen Hyrskylän mutkassa, jolla hevosennauru. Kuka se nyt on?  Mika Häkkinen, koska pysyy kaukana Suomesta. Kimi Räikkönen, koska ei avaa suutansa. Noniin, Ilosaarirokin jälkeen, maanantai aamusta ei tule yhtään positiivistä henkilöä mieleen. *Tiedepuisto! Joensuun torilla on yksi iloinen narkkaripoika, joka lauleskelee piikin saatuaan.

Kaikesta on helppo tehdä parodiaa. Kun sana hallustaa ja työpäivä odottaa 2 tunnin päässä päästä. Olemme tutkimusten mukaan, maailman onnellisinta kansaa. Jokaisen meistä kannattaa tarkata uudelleen lähiympäristö ja pyöräyttää ne 360 astetta pallokameralla. Tältä onnellisuus näyttää.

Mikolle loppukaneettina, ei hätää. Asustan edelleen putkessa, koska miesaivoni pakottavat minut tänne. Valoa nään ja valoa kohden tulen aina menemään. Luonteeni kun näin kirottiin. Ottakaamme valittua kädestä, katsetta silmiin ja suusta lähtekööt hyvän maanantain toivoitus!




* Heureka huudahduksen Joensuu korvike


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti