keskiviikko 27. lokakuuta 2021

hiljaisuuden nyanssit

  On monenlaista hiljaisuutta. Tiedättehän sen, hiljaa mielessänne. Pistetäänpä litteröinnin alle; painostava hiljaisuus, minä tiedän mitä tulee tapahtumaan - hiljaisuus, paha ja pelottava hiljaisuus. ( Mennään pisteen avulla ). Aika matelee hitaasti hiljaisuus, terapeuttinen, aistit herkistävä, kuoleman hiljaisuus. Soulmate hiljaisuus ( saunan lauteilla istutaan kavereiden kanssa hiljaa, kuunnellaan kiukaan sihinää ). Kollektiivinen hiljaisuus; katsotaan yhdessä kun se kituu. Voimannuttava hiljaisuus. Bändin hiljainen hetki bäkkärillä ennen stagelle menoa. Bussi ja pukukoppi hiljaisuus. Eli olisiko se tilannehiljaisuutta? Hiljaa hyvä tulee hiljaisuus.

 What the fuck - hiljaisuus. Yritystoimenjohtajanharjoittaja heittää liian päräyttävät visiot työntekijä rivistölle. Olet hyvä tyyppi hiljaisuus. Hiljaisuuden kautta annetaan ropsit jollekkin henkilölle hänen tekosistaan tai ihmisyydestään. Annetaan ymmärtää hiljaisuus. Ymmärtämättömälle annetaan mahdollisuus ymmärtää jotakin hiljaisuuden kautta. Tunne hiljaisuus. Pitää sisällään laajakirjoisen tunneskaalan, joka koetaan hiljaisuuden kautta / avulla. Kännykkähiljaisuus, radiohiljaisuus. Tiedän sinusta jotain hiljaisuus. Jätetään lause kesken hiljaisuus. Pysähtynyt hiljaisuus, löytää itsenä aina vaan Riihimäeltä. Ei tapahdu mitään hiljaisuus - on edelleen Riihimäellä.

Diagnosoitu hiljaisuus, kaikki ismi ja berg loppuiset tallaajat. Cosminen hiljaisuus. Arvovalta ja titteli hiljaisuus. Puheensorina lakkaa heti, kun bosse astuu estradille. Etiketti hiljaisuus. Et kuulu joukkoon hiljaisuus. Valinta, joka tapahtuu hiljaisuuden kautta. Siirrytään sivuun rivistä hiljaisuuden avulla, jotta yksi jää jäljelle ja joka valitaan tehtävään joka ei ole niin mieluisa. Kysymys; kuka on ensimmäinen, aloittaa tapahtumaketjun.

Oisko ne tossa, ainakin valtaosa tuli ääneen nimettyä. Joku hiljainen viisaus, mikä on pitkällisen ammatinharjoittamisen myötä hankittu. Annetaan sen tehdä kaikki virheet hiljaisuus. Ei pidä itsestään melua hiljaisuus. Itsensä ilmaisu hiljaisuuden avulla. On hiljaa silloin, kun pitäisi sanoa jotakin. Ei tajua hiljaisuus. Tajuaa kuitenkin sen, ettei tajua ja ymmärtää olla hiljaa. Hiljainen yksinpuhelu. Ei mitään lisättävää & kysyttävää hiljaisuus.

Nyt tämä hiljaisuus saa minulle riittää. Lähden ääntä pitäen lähikauppaan. Siellä päivän makkaraa tarjouksessa pitävät...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti